lørdag den 19. april 2008

Ups.. der er lige en fødselsdag!

Jeg kom i tanke om at min mor har fødselsdag næste fredag, og hvad giver man quinden der har næsten alt... og ingen ønsker... man tager noget cashmere og laver et tørklæde. Så nu kan hun godt fylde år...og jeg kan sende mand og barn til fødselsdag, imedens jeg hygger mig i godt selskab med en masse Hobbitter!

fredag den 18. april 2008

4 på stribe!

Det er ikke blevet til så meget, men 4 par sokker på stribe er det da blevet til:



1 par strikket af noget jeg tog fra lagret - ved ikke lige hvad det er for et mærke



Strikket i Opal - i halvpaten



Strikket i noget af det håndfarvede garn jeg købte hos www.Drachenwolle.de



og så lige det sidste par strikket i: Knit Picks - EssentialSollid, hvor er det surt at de ikke sender til udlandet... for det er mega lækkert at strikke i - så blødt som Regia Silk, men til en helt anden pris.

Hvad det bliver til i næste uge... ja det vides ikke på nuværende tidspunk, men 1. er sikkert jeg ved at jeg skal tilbringe næse weekend i samvær med 17 andre strikke/hobby gale kvinder.

søndag den 6. april 2008

Så blev det April!

Tiden render af sted, og nu står foråret for døren. På strikkefronten er det også sket en del, jeg har endelig fået monteret, de ting som jeg har fået færdig... de er dog ikke blevet skyllet op - det nåede jeg ikke inden billederne - for så blev det ikke i denne uge jeg fik postet på bloggen.

Hvad er det så blevet til:



Først sokker strikket af det håndfarvede garn, jeg købte hos http://www.drachenwolle.de/



Så blev det til en Frida - Model fra Design Club - strikket i original garn



Da Frida far færdig - skulle der lige bruges lidt "lagergarn" - så det blev en til - denne gang strikket i Opal



Sidst men ikke mindst så blev Empire - model Design Club færdig - og det er endelig noget til mig selv. Nu skal jeg bare have den skyllet op og tørret, så den kan komme med på arbejde på mandag.