søndag den 24. april 2011

En dejlig påskelørdag!

Med det skønne vejr som vi har her i påsken, skulle man ikke tror at der var andet der kan slå dette - men en dag i hyggeligt selskab med kreative tøser kan i mine øje faktisk slå det skønne vejr.
I går var der dømt kreativ dag hos Kirsten i samvær med hendes datter Pernille, mænd og børn.
Der var dømt syning, men jeg må som sædvanlig erkende at de mål jeg havde sat mig var for store. Men lidt blev det dog til - Klippet et sæt nattøj, tegnet mønster af samt fik klippet og syet en natkjole til Silla. Men skidt med at jeg ikke nåede alt det jeg vil, for man skal huske at hygge og ikke stresse over det man ikke når.

Her er så natkjolen til Silla, hun skal måske lige vokse 3-5 cm inden den passer :)


Påsken er jo lang med masser af frihed til at hygge - strikketøjet er jo altid en god ting når man sidder i haven og nyder livet m.m. Det blev endnu ikke et stykke fra strikkekurven som fremvises, men derimod sneg der sig lige et projekt ind på strikke pindene.


Jeg fandt noget påskegrønt garn på lageret og fik produceret en lille bolero.


Den er hurtigt strikket, og forbruget er meget minimal - ca 75 gram (af et eller andet på pind 4).Opskriften er fra et ugeblad (Familie Jornalen) fundet på nettet.


1 kommentar:

  1. Og det var som sædvanligt super hyggeligt, at vi så er et par stykker der må have lært at arbejde samtidig med vi snakker ;) er måske en anden sag.
    En speciel tak sendes lige med til påskeharer :)

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min