fredag den 29. marts 2013

Dødsruten - del III

Efter en tur hos Kølkjær, kom turen til sidste "stofpuscher", i denne omgang, vi skulle ikke engang kører særligt langt - max. 2 km - så var vi der hos:

http://www.jydsk-stoflager.dk/

sidst vi på tur - besøgte vi også denne, som igen ikke ser ud af noget udefra, idet at man tror at det kun er en alm. garage man kommer ind i, men man tager fejl.

De har alverdens stoffer - rester, metervarer, knapper samt alt det andet som hører sig til at sy.


Nogle af deres metervarer


Nogle af deres forskellige rester - i min. 1 meter

Efter vi havde kigget/købt ind der - måtte vi jo have noget at spise.

Vi blev anbefalet "Kylling og Co." Ikast  og vi blev ikke skuffet, man får friskbagt brød med fyld for ingen penge så den kan anbefales.

Vel hjemme i Højen blev spisebordet ryddet for at alle vores indkøb kunne lines op til foto - nu var vi jo 3 personer som har købt ind (bare så ikke tro at det er mit alt sammen).

Jeg er helt sikker på at turen skal besøges til næste år igen, selv når man kører fra Sønderjylland kan det godt betale sig at kører turen, for der så mange "fede" stoffer til billige penge ligeså hvis man mangler bånd, elastik o.lign

Dette var min beretning om "dødsruten" nu er det op til jer om i vil følge den. Der er helt sikkert andre steder som kan besøges men disse er nok dem jeg vil foretrække, for jeg kan ikke købe stof over nettet - det skal gramses.

Ha' en skøn Påskeferie!


 

3 kommentarer:

  1. Og tak for en super hyggelig tur. Nu må der småsparers op til næste tur og måske kan vi finde en enkelt pusher mere til næste år, eller hvornår vi nu igen "trænger". ;)

    SvarSlet
  2. sidder og savler overs jeres indkøb sidder og tænker om jeg mon ikke kender nogen der i det område man lige kunne besøge for sikke nogle fede butikker....

    SvarSlet
  3. Hold nu op en fed 'dødsrute' i har været på. Hvor lyder det som en hyggelig tradition. Og tak for links og tips. Jeg kendte ikke en eneste af butikkerne, men da de ligger inden for rimelig kørselsafstand, tror jeg nok jeg skal besøge dem : ) God Påske!

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min