mandag den 10. juni 2013

Lækkert garn!

Nej, jeg blev ikke færdig med at hæfte ender igår, på alle de projekter som ligger i kurven. Lavede lige overspringsbanen, for der var jo lige noget som jeg hellere ville.

For nogle dage siden havde min dankort jo været på afveje, og fandt noget garn og en opskrift som jeg måtte prøve, dette garn er kommet på pinden.

Må erkende at jeg er solgt, det er bare så lækkert, blødt, et garn som er yderst velegnet til vinter sweateren, iflg. vaske anvisningen kan det vaskes i maskinen på uldvask.


Garnet hedder: Lamauld 1/2 fra Strikkebogen.dk, hvis i skulle få lyst til at prøve det.

Her er der en sweater undervejs, og i morgen er det tirsdag - dermed er der kun 4 dage så er det weekend igen, synes allerede at jeg trænger.

Ha' en god tirsdag!

6 kommentarer:

 1. Jamen da det var da ikke godt at du ikke fik alle ender hæftet, vi må da hellere lave en dag hvor jeg hjælper dig så UFO kurven kan blive tom...Flot trøje du er igang med der :-))

  SvarSlet
 2. Et Dankort på afveje - det lyder bekendt ;o) Dit nye strik ser lækkert ud - man kan ligefrem fornemme, vor blødt det er bare ved at kigge på billedet - glæder mig til at se mere til dit spændende projekt
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. uuhhh, det ser lækkert ud! når jeg har svært ved at lave noget færdigt plejer jeg at lade det ligge på bordet ved strikkestolen og så hver gang jeg sætter mig ned for at strikke begynder jeg med at hæfte 1 eller måske 2 ender, så bliver det da færdigt indenfor nogle dage.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Det ser dælme godt ud, det skulle vel aldrig være dig der handlede hos mig for nyligt (www.lundagers.com) - i så fald er blogverdenen lille :-)

  SvarSlet
 5. Stina B... jo det var mig som købte det skønne garn... det er utroligt lækkert, og serivcen hos Lundager er bare helt i top.

  SvarSlet
 6. Jeg undrer mig engang imellem over hvor kort vejen mellem mennesker er på www, skulle lige se min venindes blog roll og der var pludselig noget der så bekendt ud med navn og garn :-) Vi har strikkecafé d. 22/6 og igen d. 21/7 - hvis du er i en "strikkeklub" og datoerne ikke passer, så laver vi bare en :-) Dejligt du er tilpas med garnet, det ER nemlig lækkert!

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min