torsdag den 19. september 2013

Endelig!

Jeg er/var tidlig hjemme idag - kl. var kun 13:00, da jeg svingede ind indkørslen - solen skinner og det er et utroligt godt vejr.

Igår da jeg kom hjem... havde de kappet vores internet pga. der ligges fjernvarmerør ned på gaden. Ok.. de lovede at få det fixet idag, men min erfaring siger at det ikke altid overholdes.
Så jeg tog tidligt fri, og som det først skulle nettet jo prøves (får jo abstinenser hvis det ikke virker, og hele 2 dage det vil være synd for manden min).
Min formodning holdte stik, der var ingen net, telefon frem og få fat i montøren som jeg havde nr. på - de havde været der og det virkede - men nu kunne han da godt se at forbindelsen var forsvundet for 2,5 time siden. Vi var heldig at han var i nærheden, så nu er det fikset og jeg kan få mit netfix.

Hvad er det ellers blevet til med alle de planer som jeg have der skulle laves, jo jeg har fået lavet min teststrik om ihenhold til det der skulle have stået i opskriften, dvs. jeg har næsten strikket den 2 gange, den er kommet med postmand Per idag - så nu har jeg endelig tid til at få lavet dåbsgaven til på søndag.

Ud over dette kom der lige en sms fra sønnen, om jeg evt. skulle have noget til en lille nyfødt pige liggende for det mangler lige en barselsgave, så nu skal der lige findes på noget for hvem hjælper ikke gerne deres børn.

Sweateren kom til at se sådan ud:

 

Nu vil jeg nyde resten af dagen, med hvad... en ting er sikkert - det bliver IKKE rengøring.
 

6 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin trøje
  Godt du fik dit net tilbage :-)

  SvarSlet
 2. rengøring er da også bare drøn kedeligt så hvorfor spilde for meget tid på den slags pjat der er jo vigtigere ting blandt andet at strikke :-)

  Blusen er da bare blevet rigtig flot :-)

  SvarSlet
 3. Flot flot trøje - og dejligt med en tidlig fyraften på en solskinsrig sensommerdag. Hurra for netforbindelse igen!

  SvarSlet
 4. Trøjen blev da rigtig flot..og sønnen ved jo du plejer at have noget på lager til en gave :-))

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin :-)
  ja, hellere strikke end støvsuge, og med dit turbostrikketempo kan du jo sagtens nå både dåbsgave og barselsgave :-)

  SvarSlet
 6. Sikken smuk trøje. Hvor mon mønsteret findes? Dejlig farve.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min