søndag den 17. marts 2013

Messe i Middelfart!

Som så mange andre har jeg været på messe i Middelfart, tog afsted lørdag morgen og var der da den åbnede.

De første 2 timer var der næsten ingen mennesker, så det var skønt at kunne gå rundt og kigge, og samle indtryk - selv om der ikke var en masse nyt.

Jeg var forbi Englegarn, for at hente garn som var bestilt af Jesper til en ny sweater, farven har han selv valgt samt opskrift, men den skal der lige kigges lidt mere på inden den kommer på pinden.


 
Jeg fandt også en poncho som skal strikkes, evt. til mig selv eller måske skal den bruges som gave til svigerdatter eller datter.
 
 
Da jeg kender mange som skal have sommerbørn, så måtte der jo lige en lille ting med hjem til en barselsgave. Det blev til kortebukser - fra Tante Grøn.
 
 
Efter knap 4 timer kørte jeg hjem igen - men en mega hovedpine - så frokosten bestod af piller og afslapning i stolen.
 
Nogle vil nok sige hvad skal jeg med garn, for der er jo ikke kommet meget strik på bloggen i år - men jeg har faktisk nået en masse det kommer når jeg får taget et foto.
 
Men der er en ting som jeg ikke har billede af - det er det sidste projekt, som skulle sende dette blev færdig en meget sen aften og blev sendt om morgen, så det kan ikke dokumenteres.
 
Ha' en god søndag - i morgen står den igen på arbejde også hvis det skulle give snestorm, for jeg har 20 mænd som gerne vil ha' løn på torsdag, tror ikke at de vil acceptere en snestorm som gyldig undskyldning.. eller?

2 kommentarer:

 1. Sikke noget lækkert garn du har købt og spændende projekter. De der korte babybukser ser vildt lækre ud! : ) God arbejdslyst i morgen, jeg tror du må grave dig afsted hvis der er meget sne, for nej, jeg tror ikke den går uden løn! : )

  SvarSlet
 2. Kan du ikke komme til dem - må de komme til dig... eller noget ;o)

  Håber alligevel du kom frem hvor du skulle - og ikke mindst hjem igen.
  Her har vi stadig intet fået, men jeg er i alarmberedskab, og alle punkter i tilfælde af aflysning af skoleture i morgen er truffet. Nu kan jeg bare vente, og ellers stå op før fanden får sko på i morgen tidligt. 289 skoleelever og 16 biler venter på min afgørelse - hader det!

  Men indtil da er der dømt indesysler og hygge med hjemmebag ;o)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min