fredag den 15. november 2013

Jeg kunne godt tænke mig at lære at...

Ja onsdag og torsdags indlæg blev desværre ikke lige lavet til tiden, men så kommer de da bare sammen med fredagens.

Onsdag - Det er jeg i gang med lige nu...

Der skal laves 2 uglesweater til en jeg kender, men pga. mit kamera ikke er i huset mere.. så kommer der ikke et billede. Men når de er færdige (skal bruges som adventsgave) så det er jo lige snart de skal være færdige.

Torsdag - Det grimmeste/mest kiksede jeg har lavet.

Der er så meget at vælge imellem og meget er ikke dokumenteret, så det vil være svært at vise. Men helt sikkert jeg har lavet min portion.

Dagen udfordring - som overskriften siger,

Jeg har alle dage gerne ville kunne kniple, men jeg er bange for at min tålmodighed ikke rækker til det.


Måske ikke dette, men nærmere at lave mellemværk til udsmykning af div. beklædnings genstande m.m.

Jeg vil også gerne være meget bedre til at sy samt at tage mig sammen til at gøre det, men snupper gerne strikkepindene om aftenen, for så kan jeg være social sammen med manden.

Jeg kan også kun beundre de mennesker som tager et tegneredskab i hånden og så bare laver et eller andet skønt. Men der rækker min evner ikke.
 

7 kommentarer:

 1. Det forstår jeg godt. Kniplede mellemværk i tøj er rigtig fine. Min mor lærte det for år tilbage, og det er sådan noget, der skal holdes ved lige. Hun kan desværre ikke huske det mere. Så det er en tidskrævende og smuk hobby:-)

  SvarSlet
 2. Hvis du godt kan lide dig at det går hurtigt med at lave ting, så er knipling måske heller ikke det rette at kaste sig over.

  Jeg er i gang med at lære mig selv det, har bare lavet et par småting som ikke er helt færdige endnu (sådan noget skal også monteres, *suk*) - men som man populært siger, så kan man lære det hvis man kan tælle til 4 ;-)

  SvarSlet
 3. at kniple er så flot men kraver en del :-)

  SvarSlet
 4. Min farmor kniplede, og hvor har jeg mange gange som barn beundret, at man kan lave så smukke ting med tråde, man bytter rundt på.

  SvarSlet
 5. Wow det er et vildt kniplinge-projekt du har sat på bloggen. Men jeg kan godt forstå dig. Det ser så fint ud! Måske en dag?!?

  Håber du har en rigtig god weekend og nyder det ny-opryddede hus! : )

  SvarSlet
 6. Knipling er også så smukt! Det kan jeg godt forstå, at du gerne vil lære.
  Det er helt imponerende at se erfarne kniplere bevæge kniplepindene!

  SvarSlet
 7. Det er så smukt et håndværk....kender en der knipler i miniature scala 1:12. Det er ret imponerende hvad hun kan frembringe af småtterier.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min