torsdag den 24. marts 2011

Der ryddes op!

Jeg prøver på at finde bunden i monteringskurven, men desværre er der endnu lang vej. Det er altså nemmere at strikke til en god krimi eller lign. end at hæfte ender og sy sammen.

Her er så hvad det er blevet til i denne omgang.

Endnu en rib vest - som skal bruges til gave.

Sokker til datter eller svigerdatter, de går efter mottoet " Den der kommer først til møllen, får dem".
Sidst men ikke mindst - en dåbsgave som datteren har bestilt, den bruges på søndag så det var vel på tide at få den monteret.
Garn og opskrift er købt hos "Modestoffer i Vejen", da jeg kom forbi inden en helt fantastisk weekend i Nr. Nebel, med en flok "kreative kvinder/strikke nørder".
Det næste der så er i vente er lørdag på messe i Middelfart, og hvis jeg kender mig selv ret så kommer der sikkert et eller andet projekt med hjem, og hvis ikke så må jeg jo bare på turné i det sydlige Jylland som også byder på en mængde fristelser.


4 kommentarer:

 1. Dejlig når man lige får noget færdig..det er flotte ting du har lavet.

  SvarSlet
 2. hold op hvor får du alså lavet meget. Kan du hygge dig på lørdag, jeg skal jo desværre arbejde, men Jørgen har lovet mig en bog i fødselsdagsgave så den skal hentes søndag.

  SvarSlet
 3. Altid dejligt at få ryddet op, især når der kommer så meget godt ud af det. Glæder mig til at se mere fra monteringskurven;O)
  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 4. Den er da blevet flot din trøje - måske ses vi i Middelfart lørdag, jeg kører fra Vejen så snart jeg lukker butikken :-)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min