mandag den 28. marts 2011

Messe lørdag!

Jeg var jo på messe i Middelfart, lige som så mange andre ude i bloglandet. Var der da de åbnede, der var der heldigvis plads til at få det første overblik. Inden der skulle handles. Hvad blev der så indkøbt: Stof & mønster til en ny kjole/top. Den skal være i sort og hvid baby fløjl (stoffet er vådt, det er vasket - så er det klar til klipning når jeg får tid). Hvis du skulle have set modellen, så var det hos Kre-stoffer den var at finde, men man skulle kigge op. Der ud over blev der køb lidt uld, hos Rasmilla - jeg vil strikke Viggo til Silla, men ikke i pigefarver, synes godt at hun kan bruge andet end lilla, pink og lign. Det sidste der blev købt var en bog fra Amino, der fandt jeg også lige en model (Poppy) til Silla, men da Isager garn skal håndvaskes, så blev det lige konverteret til en gang Rasmilla.
På selve messen, var der desværre ikke så meget nyt hos dem der forhandlede garn. Mange af udstillerne har de samme modeller med, den samme opstilling som de har haft de sidste par messer (måske er det bare mig der er kritisk).

Men der var dog en af udstillerne jeg vil fremhæve som en af dem med en flot stand, med en masse nyt Kre-stoffer som havde nogle flotte modeller med, og det var ikke de samme som havde med sidste gang.

Men dette var min mening - du/i har sikkert en anden opfattelse end jeg.

Så nu mangler jeg bare ferie så det indkøbt kan blive omsat til nogle færdige produkter.

2 kommentarer:

  1. Ja hun har mange lækre ting, jeg har været i foretningen flere gange fordi hun deler bygning med min symaskinemand. Kan se det kan være vi skal have en tegnedag, jeg købte en anden af hendes modeler ;)

    Det ser også ud til du har fundet noget lækkert garn og opskrifter

    SvarSlet
  2. Vi glæder os til at se dit resultat, når du har lidt ferie til overs :)

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min