mandag den 21. marts 2011

Så fandt jeg nålen!

I tror snart at jeg er holdt op med at strikke, tværtimod - men min ven "Monterings Åge" er igen forsvundet sammen med nålen.
Nålen kom til syne i weekenden så en sweater til Silla blev monteret og skyllet op. Jeg tror hendes mor bliver rigtig glad for motivet - det kunne nemlig godt ligne hendes hest :)


Modellen er en kombination af 2 opskrifter, en på hestene og en på selve sweateren.

Det er godt nok ikke det eneste som der er produceret, men jeg kom jo igen til at ligge synålen væk, så den skal lige findes der er noget som skal være færdig inden weekenden. Bestillingsarbejde til en barnedåb - men dette nås sikkert fredag, eller rette sagt det skal jeg nå for lørdag står den på messe i Middelfart. Så det kan være vi ses - i kan kende mig på min smukke blå hænder :)

Ikke at jeg synes at jeg har en smuk hånd, men den er meget blå i disse dage, strikker af garn med meget overskudsfarve - så alt bliver blåt. Men mere derom senere, når opgaven er løst.



6 kommentarer:

 1. Hvor er den flot den sweater, men det var dog nogle meget blå hænder du der kan vise frem....hold da op.
  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 2. Flot flot sweater.....måske jeg skulle overveje at tage til messe bare for at kigge efter "damen med de blå hænder" hi hi... det var dog imponerende at et garn kan smitte så meget af !!!

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Den swether er da bestemt en pige værdig.
  Og Åge har jeg ikke set skyggen af, så han er nok taget på lnagfart igen ;)

  SvarSlet
 4. Fantastisk flot sweater.
  Håber det blå holder sig fra det hvide i vask ;-)

  SvarSlet
 5. Tak skal i ha'. De blå hænder bliver vel normale engang, når jeg er færdig med det projekt som jeg har gang i. Men ellers er klorin et godt middel til at få det af igen.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min