onsdag den 6. februar 2013

Forum!

Hvis man er kreativ, er internettet en fantastiks hjælper. Det er næsten lige meget hvilken kreativ gren man bevæger sig i, så er der utrolige mange forskellige forum.
 • Guldager Symaskiner - er hvis man er til syning, hvor man kan finde inspiration og hjælp til fremtidige projekter.
 • HobbyNettet - er et forum hvor man kan samle inspiration, i næsten alle former for kreative interesser.
 • Webstrik - er en Yahoo gruppe, hvor der diskutere strik samt lidt hækling, men hvis du er normalt er i forum hvor du kan se billeder kan jeg oplyse at det kan man ikke i en Yahoo gruppe -  og dog man ligger billeder i en mappe, men det er ikke så sjovt som når man kan se dem direkte i den tekst man har lavet.
 • Ravelry - dette er simpelthen et mekka for strikkere. Jeg vil mene at det er nok mene at det er der det sker. Når man først har lært at finde rund derinde og har lært sig selv at strikke efter engelske opskrifter.. ja så ved man hvad man skal lave de næste mange år.
Der er helt sikkert en masse andre forum, men disse er dem jeg ved mest om, og hvor jeg også kigger ind - når jeg har tid.

Ha' en skøn dag... 4 kommentarer:

 1. Ja, der er en guldgrube at finde på nettet, nogle gange kan det dog være svært at finde rundt i alle de tilbud.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
 2. Godt indlæg med tips til forums. Tak : )

  SvarSlet
 3. Uha ja, alle de forums og alle de inspirationer man kan finde på nettet... Bøger er snart overflødige, men de er nu alligevel super hyggelige at sidde og bladre i :o)

  Din header er da rigtig fin - der er jeg total tabt bag en vogn!
  Og tak for din kommentar Hold da op hvor jeg grinede af de 10 kg. Genialt udtrykt :D

  Kh Lise

  SvarSlet
 4. Ravelry er helt bestemt et must, største problem er begrænsningens kunst synes jeg... bliver så fascineret og lokket til at prøve så mange ting, så det er svært at vælge :-)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min