søndag den 21. november 2010

Tja.. you name it - små projekter!

Da der jo er lovet vinter i næste uge, er det vist på tide at Silla får bukser med foer, så de blev lige produceret idag. De er syet i fløjl med foer af bomuld med pingviner. De skulle oprindeligt have haft en orange eller sort rib kant for oven - men dette var ikke huset, så det må blive en anden gang (så har jeg jo behov for at komme ud og handle :) ). Da jeg ikke har lavet foeret bukser før, så jeg tænkte ikke over at sammensyninger i siden vil blive at se når man laver opslag på bukserne - dette må også blive rettet ved næste forsøg.

Der ud over er det blevet til lidt små projekter i strik, idet at de store projekter har jeg ikke fritid/overskud til pt. - men det bliver sikkert bedre til næste år, eller når engang jeg kun har arbejdsdage på 7,5 timer.Dette halstørklæde er til sønnen - han har altid en sød måde at bed om tingene på: "Mor du kan jo sikkert lave det eller det - og jeg ved jo at du gerne vil strikke noget til mig" - så hvem siger nej - selv til et træls projekt som et halstørklæde på 2 meter i sort.

Kan i ha' en god uge - derude i bloglandet.
4 kommentarer:

 1. De strømper ser maskinlavede ud. Tør man spørge, hvor du har opskriften fra, mon den kan købes et sted

  SvarSlet
 2. 1000 Tak Laila, de er såmænd strikket på 4 pinde.
  De er strikket fra tåen op opad, hælen har jeg kun strikket hver anden maske på 1 pind og så en pind ret og vrang på tilbagevejen.
  Opskriften er ud fra en der ligger her:

  http://www.hobbynettet.dk/forum/

  jeg kan ikke finde den på siden, men brug det bibelske moto:
  "søg og du skal finde" :)

  SvarSlet
 3. Dejlige ting du har strikket/syet. De skal nok komme til at gøre gavn her til vinter:))

  SvarSlet
 4. Ja bortset fra buksekanten ser se da super flotte ud. Og som du siger, det har du styr på næste gang. Og sikke meget flot strik du også har nået, forstå det hjem der kan med alt det du arbejder for tiden.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min