torsdag den 2. juni 2011

En øv dag!

Resten af fridagene kan da kun blive bedre.
Det tegnede ellers til at blive nogle dejlige fridage. Onsdag ringede Jesper (den lille) som går på Niels Brok i Kbh. at han lige havde været til eksamen og fik 12 til eksamen, dejligt.
Onsdag aften ringede han så for at spørge hvad han skulle gøre ved sin fod, for han var knækket om på den, bare fordi han hurtigt ville fortælle brandfolkene hvor der var ild i en tørretumbler på kollegiet - de fik den slukket uden skader.
Da han blev ved med at have ondt i foden, ringede han til sin Storebror som tog med ham på skadestuen, hvor de så måtte tilbringe ca. 5 ½ time inden de var sikker på at det "kun" var en alvorlig forstuning af foden, så Jesper kom hjem med krykker.
Kenneth tager så hjem, tog en rimlig gå tur for spille penge på en taxi om natten ville han ikke, man er vel Jyde :).
Da han ankommer hjemme hos sig selv, står svigerdatten så op for at spørge til Jesper, og da de står og taler besvimer hun, da hun kommer til sig selv - tja, så er hun faldet så uheldig at hun brækker kravebenet - så af sted igen på skadestuen, denne gang gik det dog hurtigere som Kenneth sagde kun 2 ½ time.
Men det der har gjort fridagen rigtig dum er, at jeg fik klippet noget stof i stykker (til 4 stykker tøj)) - for at sy dem sammen igen .. ja så vil overlockeren ikke sy ordenligt, den hopper sting over, selv om jeg har tråden den om øv.øv. Nu havde jeg eller lige tid til at sy nogle af de ting jeg gerne ville have lavet.
Så som jeg startede - så kan det kun blive bedre fridage end idag.
God weekend til alle

2 kommentarer:

  1. Sikke noget hø, ja det kan da kun blive bedre. Af med alle trådene og start forfra, husk rigtig rækkefølge. Og ellers er der assisstance i højen , men det er jo lidt langt.
    God bedring med alle ungerne

    SvarSlet
  2. Hold da op for en øv dag - det har du da ganske ret i!!! Jeg håber, at alle har det godt og at alle mekaniske dimser virker, så du kan hygge dig med lidt krea ;o)
    Kh Karen

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min