søndag den 6. november 2011

Kender i det!

Man på begynder et strikketøj, det går lystigt der ud af... og pludselig mangler man lige lidt garn for at kunne komme videre i processen...... det er bare surt.
Så må man jo bryde et princip, starte på noget nyt... synes det kører på skinner, men også i denne proces mangler der garn .... det er bare mega surt.

Så hvad gør man så, der bliver ikke startet på flere projekter, for jeg vil ikke risikere at der ikke er garn nok til næste opgave.

Så sætter man sig bare hen i en stol, og prøver at se ud som man nyder ikke at strikke :( .

Ikke nok med det, så har pc'eren fået en sygdom (den bliver grøn og får masser af rynker i skærmen), så den skal sendes til pc hospitalet, og hvad man læser rundt omkring, så er det ikke det hurtigste hospital, måske kan den nå at dø i mellem tiden inden den kommer under behandling.

Så jeg har lavet en livlinje "backup", for hvem ved hvad der kommer retur derfra.

Men måske skal bare tage tingene med et smil, og ikke lade sig stresse over alle de ting der er med til at gøre en god weekend, til en øv weekend.

3 kommentarer:

 1. Sikke da noget møj, du skulle bestemt have været kørt op til mig efter dine lamper idag, og så skulle vi have syet istedet. For 2 projekter uden garn, det går da virkelig ikke. Godt forretningerne åbner igen i morgen.

  SvarSlet
 2. Det har vist ikke lige været din week-end. Håber din uge bliver meget bedre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Øv øv - det kan da tage strikkelysten fra enhver. Jeg håber du kan få fat i det garn du skal bruge og at computeren kommer sig igen.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min