onsdag den 16. oktober 2013

Efterårsferie!

Efterårsferie det har jeg ikke men derfor kan man godt nyde udsigten og glædes over naturen. Det har da været et skønt vejr idag selvom jeg har været inde og arbejde.

Billederne blev taget da jeg havde fri og er den udsigt jeg har fra mit "nye" hjem, ikke dårligt for det minder da om Sønderjylland dog er det mere kuperet her i Nordsjælland.


Udsyn fra døren og vinduet.
Men eller går tiden med at få strikket, er bange for at det kan blive dyrt i garn, for det giver jo en masse strikketid om aftenen.

Her er min poncho til mig selv eller svigerdatteren.. har ikke besluttet mig endnu.


Og i morgen så er det jo torsdag, manden har lovet at der står mad på bordet når jeg kommer hjem.. tror det bliver noget med sovs og kartofler :)

Nu vil jeg strikke - så kan i ha' en skøn aften.
8 kommentarer:

 1. Din udsigt er da ikke så ringe i "det mørke Nordsjælland", som du kalder det. Jeg synes nu ikke, at her er så mørkt - ellers. God strikkeaften - og god tur hjem til manden i morgen.

  SvarSlet
 2. Heldigvis har vi mange smukke steder rundt omkring i Danmark, så du også kan nyde udsigten, når du er på Sjælland
  Din poncho ser lækker ud

  SvarSlet
 3. Dejligt med udsigt over åbne marker :-) Troede ikke det fandtes i Nordsjælland :-)
  Lækker poncho - kan godt forstå du er i tvivl om du selv vil beholde den :-)

  SvarSlet
 4. Dejlig udsigt du har der, kan godt forstå du glæder dig til at komme hjem på weekend idag :-))

  SvarSlet
 5. Sikke en udsigt du har. Og der er mange steder i Nordsjælland hvor der er udsigt ti åbne marker. Hvor mon du holder til? Får vi kunne godt finde ud af at mødes til et par timers strik, hvis du mangler selskab?

  SvarSlet
 6. Den kommer I vist til at slås om, den poncho ;-)

  Du er da placeret ude midt i det åbne land, skal jeg lige love for. Lyder som om, du glæder dig til at komme hjem til sovs og kartofler :-)

  SvarSlet
 7. Merete og Susan i har ret, der er mange skønne steder på Nordsjælland, men man kan ikke se lige så langt som i Sønderjylland for her er der ingen bakker :).
  Merete jeg holder til ved Skævinge, det kunne være skønt at mødes engang imellem. Måske kender i nogle steder hvor der strikkes. De steder jeg har set er det altid torsdag aften, og der er jeg jo undervejs hjem.
  Strikkeheksen, det er altid skønt at komme hjem, for når man er selv så bliver det ikke til ordenligt mad idet at spise alene ikke er særligt sjovt.

  SvarSlet
 8. Hvis du sender mig en mail på letigen@gmail.com, så vi l jeg gerne skrive til dig hvor der kan strikkes på en tirsdag aften. Jeg bor I Ramløse, som er på den anden side af Arresø.
  Dejligt at du er frisk på at mødes IRL

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min