søndag den 3. november 2013

Kolde fødder!

Når små piger fryser tæerne, så må der jo gøres noget ved sagen, når mormor "kun" havde strikket stokker, og ikke ville strikke små støvler.


Men det er jo et hurtigt projekt, syntes godt nok at de var lidt små og modtageren har fået at vide at hun ikke må få større fødder i denne mdr. for jeg når altså ikke at få lavet nogle som er større. Men de kommer når pindene igen er fri, men skal lige nå at lave 2 sweater 1. søndag i advent. Men det når jeg helt sikkert også, har jo masser af tid i næste uge for der er jeg igen at finde på øen.

Glæder mig til mandag aften der har jeg lavet en aftale med mine drenge om at vi skal ses. Den store bor jo i Frederiksværk, lillebror bor i Odense men han skal i skole i Slagelse mandag så han tager toget til Hillerød. Det bliver bare så skønt at være sammen med dem begge på engang - det er ikke så tit det sker.

Nu vil jeg pakke lidt ned, sætte mig godt til rette i stolen, strikketøjet i hænderne og bare nyde at vejret bare indbyder på hygge indendørs.

Ha' en dejlig søndag.

4 kommentarer:

 1. Hvor er de søde og meget flotte. Det lyder til at blive en god mandag der er i vente.
  Ses vi tirsdag?

  SvarSlet
 2. Og jeg har set dem på de er søde. Jeg er glad for at huset er hult idag, for det både stormer og regner så jeg er gået på værkstedet.
  Pas på dig selv, knus mormor ;)

  SvarSlet
 3. De er SÅ lækre. Jeg fik nogle tilsendt fra familie i Tyskland da banditpigen kom til verden, og jeg har værnet om dem, fordi jeg synes modellen er skøn. I dag bruges de til dukkerne ;-)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min