søndag den 20. april 2014

Uh.. Tiden render stærkt!

Påskeferie er lig med masser af tid, men synes godt nok den smuldre mellem fingrene. Satte mig for inden at denne ferie skule bruges på egotid, det vil sige ingen rengøring eller andet kedeligt kun sjov og fornøjelse.
Må erkende at sådan er den foregået indtil nu så er det en skøn fornemmelse. Som sagt så blev mandag og tirsdag, brugt på hyggeligt samværs med kreative kvinder. Onsdag gik med at få indkøbt noget at spise , for vi skulle jo nødig sulte.
Igår lørdag stod på besøg hos mindste sønnen i Odense incl, en tur hos Tante Grøn, trængte til at kigge samt at der lige skulle noget blomsterfrø med hjem. 
Dagen idag, står den på tegning og udklipning af mønstre og jer som syr ved at det tager tid, så mon ikke dagen i morgen står på stoffer, det ror jeg helt sikkert, har nemlig store planer om at hver time skal vruges dobbelt.

Jeg må hellere komme ud og tegne og klippe, forsat god påske ... Nyd den i fulde drag for hverdagen kommer før end vente.
4 kommentarer:

 1. Årh det lyder herligt. Du har virkelig holdt ord - og givet dig selv en nyde- og krea-påske. Fortsat god fornøjelse med mønster og syning i morgen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg erkender har simpelhen holdt egoferie.. dvs. jeg har lavet det jeg har ville og gud hvor har jeg nydt det. Bare dette at gør lige hvad man har lyst til, var lige det jeg trængte til, så nu kan jeg tage på arbejde i morgen med bare "lidt" lyst.

   Slet
 2. Det lyder som den allerbedste måde at holde fri på

  SvarSlet
 3. Og sikke meget du har nået

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min