lørdag den 31. maj 2014

Det er dælme for dårligt!

Må lige skælde ud på mig selv, for det er dæleme for dårligt at der ikke bliver blogget - jeg skal vist skamme mig. Men da jeg ikke gider at blogge fra Ipad (den staver nemlig af H til), så er det jo lige det med at få pc'eren startet op og komme i gang.

Jeg vil også helst ligge billeder ud som er mærket, det kan godt lade sig gøre fra Ipaden men hold op hvor er tingene nemmere på en pc'er (måske fordi jeg ikke har sat mig rigtig ind i tingene på den anden) - så her får i et indlæg på den gammeldags metode.

Maj forsvandt med ingenting.. vejret var skønt det meste af tiden. På den kreative front må jeg erkende at det ikke er blevet til store, lysten er ikke hvad den har været.. dette skyldes helt sikkert at mit job tære på evt. overskud og derved går tiden med bare ingenting, kan ikke samle tankerne omkring det at være kreativ.

Men mon ikke Juni kan rede bod på det, jeg håber ellers kan man da heldigvis begynde at se sommerferien forude.

Men tilbage til det kreative - så har jeg i dag fået færdig gjort en sommerbluse til barnebarnet, han skulle godt nok have haft den til hans 1. års fødselsdag (hoppe over hvor gærdet var laves - og hjembragte en fra byen), men pyt.


Ud over denne bluse (som han skulle have i fødselsdagsgave) - ja så er livet lidt nemmere når man har en veninde som kan brodere den anden gave... ligesom hans storesøster har han fået sit eget flag:

 
At hun bruger børnearbejde er tydeligt dokumentret der.
 
I morgen er det jo også fridag, er det ikke bare skønt.

 

5 kommentarer:

 1. Jamn du er da også savnet her i Blogville ... og det der arbejde der er så energidrænende er vist ikke holdbart i længden. Håber i hvert fald at længden er kort ;o)

  SvarSlet
 2. Det er da overhovedet ikke for dårligt, der skal jo være både tid og lyst til at blogge.
  Det er en super god idé med navn på flaget, hvorfor er jeg dog ikke kommet på dén ide? ;-)

  SvarSlet
 3. Liv, nej det er ikke holdtbart, men hvad skal man stille op... Men skidt jeg skal da kun arbejde 10 år endnu :) så kan jeg gå på efterløn

  SvarSlet
 4. Lydert - du har ret, men har tid men mangler overskud. Håber at det vender lige så langsomt.
  Det med navn på flag er en gave som bliver værdsat, det kommer frem hvert år - og så bliver der tegnet ind hvor høje de er blevet siden sidst.
  Du må gerne kopier ideen - den er helt sikkert brugt før, jeg brugte den også da den mindste blev handelsstudent.

  SvarSlet
 5. I really like what you guys tend to be up too.
  This kind of clever work and coverage! Keep up the great works guys I've
  included you guys to our blogroll.

  Also visit my web blog: skin care lines

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min