onsdag den 11. juni 2014

Så slap ræven ud!

Jeg har igen begået en ræv, så den for længe siden på Tante Grøns side, og da vi for længe siden var i Odense for at besøge lillebror, ja så var det jo oplagt at smutte forbi efter den.

Men kunne godt have sparet pengene på opskriften, for det er da godt nok længe siden at jeg har set en opskrift med så mange fejl i på engang, der manglede vist en masse korrektur læsning samt en regnemaskine. Tro at den som har lavet den, har skrevet af fra en med en anden ribkant.. for hvordan kan man strikket 2 r og 2 v ved 250 masker, i min verden går det absolut ikke op. Men skidt, nu kan jeg jo heldigvis selv, men synes ikke at det er ok at der i en opskrift er 15 fejl, for tænk på dem som er nybegynder, de vil da stå helt af.

Men ud over dette var den hurtigt af pinden, men som sædvanligt kunne jeg ikke finde stoppenålen til at få enderne hæftet, men i Pinsen fandt jeg både stoppenål og energi til at få den lavet færdig.


I skrivende stund er den undervejs til "Ræven", hvor længe mon han vil blive ved at gå med rævetøj... for jeg synes det er utroligt sjovt at finde på nye stoffer og strikkemønstre med dette dyr. 

4 kommentarer:

 1. celine micro luggage bags
  Does your blog have a contact page? I'm having problems locating it but,
  I'd like to shoot you an email. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to
  seeing it grow over time.

  SvarSlet
 2. Og sikke da en lækker ræve-trøje. Flot farvesammensætning.
  Godt stoppenålen kom frit frem igen ;o)

  SvarSlet
 3. Det er da utroligt så mange fejl, du stødte på, det er så ærgerligt, når den ikke er strikket igennem, inden den bliver sat til salg.
  Resultatet er dog skønt, sikke mange søde ræve, der er blevet plads til

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min