tirsdag den 23. september 2014

En skøn sensommerdag!

disse dage holder jeg restferie fra sidste år som jeg ikke nåede at holde inden 1. Maj, så de skal lige brændes af, manden holder også fri, så vi besluttede at vi ville nyde det skønne vejr idag.

Vi startede bilen, kørte til Tyskland for at tage nedtur til Sylt, da det var mange år siden vi sidst var der, vi valgte at bilen kunne blive på fastlandet, så tog vi toget derover.

Vel ankommet i Westerland, mødte vi de grønne mennesker, som næsten ikke kan stå oprejst i vestenvinden.Så gik vi ellers ned af gågaden, der var ikke mange mennesker, da vi ankom men solen var jo heller ikke kommet frem fra skyerne.

For enden af gågaden ja der lander man ude ved havet, som havde bølger på


Vi kom ikke på stranden, idet at jeg kan blive noget så sur over at man kan være bekendt at tage 3 EUR pr person for at gå på noget sand, som alle tyskerne kan nyde gratis i Danmark ( måske skulle vi til at tage penge for at de kan køre over Rømø dæmningen, for at nyde den skønne strand der), det er det samme som når man er på Bornholm eller Roskilde og man vil se kirkerne så vil de også have penge... Jeg betaler da kirkeskat, så jeg mener/vil ikke betale for det, så dem har aldrig set indenfra.

Men udover dette så var der en rigtig skøn dag, solen skinnende ikke for meget blæst, kan varmt anbefales som en tur ud i det blå.

Hvis man gerne vil have bilen med så får man den med på denne mådeMan kører bilen på toget, bliver siddende i bilen og kan nyde udsigten fra denne.

Hvad resten af ugen skal gå med, det vil vind og vejr vise... Man kan jo altid stikke eller sy lidt hvis man ikke kan finde på andre skønne ting.
5 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne grønne mennesker :) nyd feriedagene.

  SvarSlet
 2. Herligt med lidt restferie - og at komme ud i det blå - eller i det grønne skulle jeg måske sige ? ;o)

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt ekstra ferie. Forøvrigt skulle du nu se Roskilde domkirke selv om det koster penge. Den er absolut et besøg værd

  SvarSlet
 4. Åh, ekstra ferie er dejligt! Men nej altså, tog de virkelig penge for at gå ned på stranden??:-(

  SvarSlet
 5. Uha, der rammer du lige ned i ting, der også kan irritere mig - jeg gider simpelthen heller ikke betale for at komme ind i en kirke (til gengæld betaler jeg kirkeskat, selvom jeg ikke er troende) og da slet ikke for at gå på stranden. Sikken en uskik!
  Dejligt med lidt ferie at tære på, rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min