tirsdag den 2. oktober 2007

Færdig med Plissé

Så blev min Plissé endelig færdig - men som nævnt før - så er katten rendt med målene, så jeg må have fundet en mindre model en mig selv... eller evt. blive mindre i højde og drøjte.. så er det nok nemmere for mig at finde en der kan passe den.

Men ellers bliver det ikke til så forfærdeligt meget lige for tiden... det er ligesom at mit arbejde fylder mere end min fritid - så jeg håber at vi får en rigtig hård vinter - med masser af sne, således at jeg med god samvittighed kan blive hjemme fra arbejde i et par dag.

5 kommentarer:

 1. Waaaauuw - den er bare flot.

  Jeg vil næsten gå ud fra du har strikket den i Kauni. Flot det er den helt sikkert og kunne godt komme med i planerne for vinteren her i hytten.

  Synd du ikke selv kan passe den.
  Jeg har prøvet det samme med HF's pyramide. Der var også nogle der stak af med målene, for min datter kommer til at eje den - når den altså bliver færdig :-)

  Hilsen Githa

  SvarSlet
 2. nej, hvor er den flot! det må da være Kauni, ikke? godt du fortalte det med målene, jeg lader op til at starte en HF model, så det er godt at vide.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Hvor er den da ellers blevet flot - synd at du ikke kan passe den.
  Tak fordi du taggede mig - jeg er lidt i tænkeboks, men der skal nok komme noget.

  Knus fra Marianne.

  SvarSlet
 4. Jo - Plissén er strikket i Kauni, og der er gået c. 425 gram til. Men jeg har lært at jeg nok skal lave en strikkeprøve en anden gang, hvis jeg strikker i noget andet garn end der henvises til.

  Erna

  SvarSlet
 5. Håber du finder en modtager, der bliver RIGTIG, RIGTIG glad for den flotte trøje !

  Jeg har selv været startet på plissé, men endte med at trævle den op igen, fordi jeg blev i tvivl om størrelsen .... synes det er svært at måle strikkefasthed i rib-strik, der trækker sig sammen ... og på den originale model, ser strukturen ud til at være helt flad. Men jeg har lyst til at forsøge mig igen, for det er en flot model.

  kh Dorte

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min