tirsdag den 3. august 2010

Ferie ud over det normale!

Vi er taget i sommerhus omkring Søndervig - ankom lørdag.

Søndag ville vi så til fiskeauktion i Hvidesande, hvilke var en interessant oplevelse. Vi var så undervejs men kameraet var glemt hjemme, så der kommer ingen billeder.

Da vi kører ind i indkørslen til sommerhuset, så blokker manden bilen (hva' fanden har han gang i tænkte jeg), og hopper ud af den som en på 17 (er dog nogle år ældre), idet han råber at der er en inde i huset. Han for om til havedøren, hvor der spænder en indbrudstyv ud. Denne forsætter over i krattet (som omkranser grunden) med manden efter ham ind i krattet.

Jeg fatter mobilen, og ringer til politiet - for hvis han nu fik fat i ham så skulle de da ha' lov til at få ham på kost og logi, men Henry fik desværre ikke fat i ham - han var hurtigere end på 56 år, med dårligt knæ.

Ind i sommerhuset, for at se om der var forsvundet noget - for der var faktisk noget at komme efter, bærebare pc'er, kamera, mobil, pung samt garn og pinde.

Vi var heldige - vi kom hjem lige som han var kommet ind, for alt var på deres plads.... det er ikke så meget at pc'erne skulle være væk (dem kan man jo købe igen) - men ALT det der er på dem og kun en meget gammel backup.

Så jeg kan konkludere - at var vi kommet 5-10 min. senere så havde vi en meget dårlig ferie, men nu nydes den i fulde drag - godt vejr og i går mandag var jeg både på uld og stof indkøb sammen med pc'er og lign. effekter Men det vil der blive berettet mere om i næste bidrag.

4 kommentarer:

 1. Man har da lov at være heldig engang imellem :-) Hold da op - det er da også utroligt, at man ikke kan ha´ sine ting i fred!

  SvarSlet
 2. Godt så, var ved at være nervøs for der var sket noget igen, da jeg ikke lige havde mødt dig online. Glæder mig til at se indkøbene.

  SvarSlet
 3. Det var da heldigt at I netop kom hjem på dette tidspunkt. Øv, hvor kunne det have været blevet til en sur oplevelse, som man bestemt ikke har brug for. Utroligt at man ikke kan have sine ting i fred. En skam din mand ikke fik fat i ham:))

  SvarSlet
 4. Ja, vi var heldige - har læst at der var 3 indbrud - og de andre steder var de ikke så heldige.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min