mandag den 2. april 2012

Tøsetur!

Idag var dagen, hvor den stod på tøsetur, og for dem der ikke ved hvad sådanne en dag indeholder, kan det oplyses at den den står på ren råhygge og div. butiks besøg med evt. indkøb (i massevis :).
For mit vedkommende startede fridagen med at jeg pakkede mit strikketøj og startede bilen, med kurs mod Højen.. undervejs blev der fremskaffet rundstykker til morgenkaffen kl. 8.
Der ventede 3 andre piger, på at vi skulle ud og besøge nogle stof pushere.

Turen gik først mod Videbæk, som holdte fødselsdags udsalg på - 50% på alle deres metervarer .. men vi desværre ikke de eneste som havde hørt om dette, så det var rimeligt svært at se alle stofferne.. de skal bare ses når der ikke er så mange, men lidt blev der handlet.

Efter endt indkøb der, var vi omkring deres nye Patchwork/garn butik - der fandt jeg 3 x 100 g sokke garn - kr. 50,- (Gave til min mor - fra hendes ynglinsgsdatter).

Derfra gik det til Stof og Stil i Herning,  ikke noget at råbe hurra for. Så vi kom hurtigt derfra igen, for at få sulten stillet.

Turen gik så til Ikast, for at besøge en ny stof leverandør. Som det ses så var der rigeligt at vælge imellem.


Vel hjemme i Højen, blev dagen indkøb lagt ud på bordet, og vi blev enig om at med den mængde som vi alle bidrog med - så lignede det næsten en bedre stofbutik (Vi var da også 4 som har købt ind)

 Så nu er spørgsmålet.. hvornår vi får tid til at omsætte det til noget mere brugbart en isolering, hehe..
Men mon ikke der bliver lavet lidt i påske - for mit vedkommende først efter endt tur til Nordsjælland.

Men Tak for en skøn dag til: Pernille, Kirsten og Lena - mon ikke vi gør det om en anden gang igen.......

2 kommentarer:

  1. Hej det lyder til i har haft en rigtig dejlig tur, og sikke meget i fik køb. glæder mig til at se hvad du får ud af det. ha en dejlig dag.

    SvarSlet
  2. åh, sådan en dag er guld værd, også selvom I aldrig får syet stoffet til noget.
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min