lørdag den 26. maj 2012

Ingen ko på Isen!

Pinselørdag, er ved at være forbi - det er stadig varmt (håber på regn og torden engang i nat, for at luften bliver frisket op).
Dagen idag har ikke budt på det helt store ud over at side i bilen i ca 6 timer.

Jeg har en kollega som har været sygemeldt i 4 mdr., så jeg besluttede at køre ned og se til ham, for jeg har i tidernes morgen været med til at ansætte og hjælpe ham med at finde rundt i det danske system, med hensyn til skat, ferie o.lig.  idet han bor i Tyskland og arbejder i DK.

Jeg vidste at han var på rekreation i Bad Malente, så jeg kørte af sted derned. Det var simpelhen en af de bedre ting jeg har gjort længe, han blev så rørt over at der var en som kom og besøgte han af egen fri vilje.

Så der blev snakket, drukket kaffe og så blev det til tur ned til søen, som lå der i det skønneste solskin - og tænk ude i vandet var der lavet en ø, hvor der stod en ko med en kalv.. det var da rigtigt godt fundet på.


Her ses lidt af omgivelserne... jeg nød dagen der - men jeg var rigtig glad for at der var aircondition i bilen - da jeg kørte hjem - for temp. måleren viste 28 grader

1 kommentar:

  1. Hvor er det sødt af dig at du tog ned og besøge ham ! Jeg tror godt at man kan føle sig lidt forladt når man har været syg i så lang tid.
    strikkeglade hilsner
    Angelika

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min