søndag den 4. november 2012

Patentsweater!

Så er der igen gået for lang tid siden sidst, men sidste weekend stod den på messe i Fredericia både fredag og lørdag - søndag ja der stod den bare på ingenting.

Denne weekend har jeg endelig fået færdig gjort, en model op strikning for Englegarn. Den har godt nok drillet mig ...

Nogle steder er strikket 2 gange - pga. de havde splejset garn, og det har jeg desværre ikke opdaget i strikningen, men det sås tydeligt når man kiggede på arbejdet - så det var strik tilbage, øv... spild af tid.
Da jeg syede sammen, kom jeg desværre til at sy ret mod vrang sammen, men opdagede det da heldigvis inden halskanten blev strikket på.

Men hverken opskrift eller garn, kan gøre for at jeg har dummet mig... det er kun mig selv jeg har at takke... for dobbelt arbejde.


Men her resultatet så, jeg synes det er en skøn sweater til unge mænd, min den yngste som så den da han var hjemme i efterårsferien, sagde med det samme at sådan en vil han gerne ha' - og han tror også at storebror kunne bruge en, så mon ikke der komme nogle på pinden engang i fremtiden - eller til næste år.


Opskrift: Model 60 Filati strik - fra Englegarn
Garn: Cool Wool - Merion superfin (utroligt lækkert garn at strikke af)
Pind: 3½ - 4½
Forbrug: 17 nlg.
Str.: 48

Det eneste er at farven ikke er særligt god, pga. at der jo ikke er noget ordenligt lys pt. for den er strikket i en petrol.

Nu vil jeg finde noget at strikke på i aften, hvis ikke Forbrydelsen er så spændende at jeg helt glemmer at strikke.

Ha' en god uge...


2 kommentarer:

  1. Den ser godt nok lækker ud - en rigtig "drenge-ting" uden alt for meget krims-krams. Jeg tror faktisk, at jeg kunne overtale min kræsne teenager til at gå med den.
    Synd med alle problemerne, men resultatet er altså vildt flot.
    Kh Karen

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min