søndag den 7. april 2013

Hvem sige ikke - ja til et godt tilbud!
Som overskriften siger, så har der jo det årlige udsalg hos i Ribe dvs. -40% på alt stof og garn og som Jyde siger man jo aldrig nej til gode tilbud.

I går måtte jeg så en tur forbi for jeg har en plan om at der skal laves et lege tæppe. Mine erfaringer ud i at sy et sådan et er lig med nul.

Så derfor blev det til et stykke som var i små firkanter så kan jeg jo bruge symaskinen til at sy det på, for det er vist mere til mit temperament end at sy det i hånden.

Men hold da op, der var sort af kvinder som manglede garn og stoffer... jeg fandt det stof som jeg havde udset mig hjemmefra skulle godt nok ikke have 2 meter, men orkede ikke at vente på at det ville blive klippet - så jeg tog restrullen mon ikke der er andre som kan bruge resten hvis ikke jeg kan.

Fik også købt pladevat, så nu mangler jeg bare at finde et stykke stof at sætte på bagsiden og lavet kanter af, men har endnu ikke besluttet i hvilken farve, for hvid vil være upraktisk, så kom gerne med gode forslag.

Ud over stoffet kom der også noget garn med hjem ikke fordi jeg mangler, men får det helt sikkert strikket op inden næste år hvor der helt sikkert er udsalg igen.


Til dem af jer som ikke har nået at komme til Ribe, så kan i nå det endnu for der er også åbent i dag søndag.

Nu vil jeg gøre min trøje færdig, dvs. kanter og ender - så ha' en god dag!

5 kommentarer:

 1. Sødt stof du har fundet dig der :-)

  alt efter om det er til en dreng eller pige ville jeg vælge kanten, hvis det var til en pige, ville jeg vælge enten den svage lyserøde, som går igen i mange af firkanterne eller også den pink, som også går igen. Hvis det er til en dreng ville jeg nok vælge den lysgrønne som også er i nogle af firkanterne......
  Eller du kunne også vælge en brun kant, alt efter hvad man er til...... der er mange muligheder når der er så mange lækre farver i stoffet :-)

  Glæder mig til at se hvad du finder på :-)

  SvarSlet
 2. Jeg ville vælge pink eller den brune alt efter om det er til en dreng eller pige.

  Glæder mig til at se resultatet :)

  SvarSlet
 3. Rød, grøn eller brun, hvis det skal være et til gulvet tæppe. Til barnevogn ville jeg vælge en af de lyse nuancer. Glæder mig til at se tæppet. Og du spørg bare...
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Flot stof- Jeg ville vælge enten lyserød eller grøn til kanten.
  Glæder mig til at se det færdige tæppe :-)

  SvarSlet
 5. Jeg lytter til jeres råd - hvis det bliver en pige - så står den på rød og til en dreng grøn, eller måske tager jeg bare grøn for så passer det jo til begge køn. Så nu skal der bare findes lige det stykke som skal til.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min