søndag den 2. februar 2014

Søndagens arbejde!

Næste uge fylder barnebarnet jo år, og hvad giver man til en lille pige som har alt så selv ikke forældre kan finde på ønsker til hende.

Jeg måtte jo i tænke boksen, for vi kan da ikke bare komme med en kuvert (det kan vi tidlig nok gøre) for med den alder hun har burde det jo ikke være et problem eller hvad!

Men jeg har jo et abbo. til Ottobre bladene. I den nye udgave her i Januar var der en kjole, som jeg helt sikkert falder i god jord hos moderen. Heldigvis havde jeg noget stof liggende på lager som kunne bruges.

Så dagen arbejde er blevet en kjole til Silla.


Farven passer slet ikke - for den er lilla med sorte prikker, glæder mig til at det bliver forår for så kan man få taget nogle ordenlige billeder med de rigtige farver. Skulle måske også have strøget den inden, men det bliver den inden aflevering.


Kan her på billedet se at den ene lomme skal af igen for den sidder vist lidt skæv... eller skal man beholde det som det personlige præg!

2 kommentarer:

  1. sikke en sød kjole :-) mon ikke hun bliver glad.. har hun en dukke kunne hun måske få en matchende kjole til dukken en dag :-) det ville da sikkert blive et hit :-)

    hvor er de iøvrigt søde i deres fine trøjer på det tidligere indlæg... :-)

    SvarSlet
  2. Super sød, den skal hun nok blive glad for

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min