lørdag den 15. februar 2014

Vinterferie!

Vinterferie er desværre ikke noget jeg har, selv om jeg synes at jeg trænger, men heldigvis er det snart Påske og dermed er dømt ferie.

Kreativt sker der ikke så meget for tiden render bare afsted, men fik en bestilling på en lille rib vest som jo er et af de små hurtige opgaver.


Desværre er farverne ikke gengivet særligt godt, for det blev taget torsdag aften i skæret fra lampe lys. Farven skulle være blå og ikke så markante farveskift som vises.

Hvad sker der ellers - jo jeg strikker men det er dælme nogle mega omgange, pt. er der 601 masker pr. omgang, så der mangler stadig 50 masker at blive taget ud i det sjal jeg har på pinden. Men som om 651 masker ikke er nok, så skal der lige strikkes en kant hele vejen rundt om sjalet - dvs. jeg nok kommer op på ca. 1000 masker, og dem skal der strikkes 10 omgang af, så det bliver nok ikke idag at jeg bliver færdig.

Men hvis nu jeg skynder mig at få jævnet lidt støv m.m. - så byder weekendens vejr jo kun på indendørs hygge så mon ikke det bliver færdig i næste uge..

 

3 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se dit sjal færdigt. Det er dejligt med lidt småt engang imellem.

  SvarSlet
 2. De veste er altid lækre :o)
  Og sikke et arbejde med det sjal - det glæder jeg mig til at se færdigt - engang ;o)
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 3. Uh dem har jeg strikket mange af, da ungerne var små. De blev strikket i ren uld og brugt som undertrøjer

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min