fredag den 7. marts 2014

Hollands Stoffmarkt i Flensburg!

I dag blev der afholdt Hollands Stoffmarkt i Flenburg. Det er jo næsten i baghaven og jeg mener jo at man skal støtte op de "lokale" tiltag, var jo til det i Neumünster for 1-2 år tilbage og det var en oplevelse i sig selv.

Så bilen blev programmeret til en tur over grænsen, for åbningstiden var 10-17. Kom derned kl ca 9:30 og kaos med hensyn til parkering var allerede igang. Jeg var overhovedet ikke tvivl om at jeg var kommet et sted hvor de "uvante kvindelige billister" var sluppet løs for der 2 biler optog mindst 3 pladser, hvilket spild. Den ene række holde de alle sammen i første række ikke noget med at lade en åbning være så der også kunne komme 2 og 3 række biler nix... man skal jo huske at tænke på sig selv.

Jeg havde desværre glemt mit kamera, så der er ingen billeder fra selv markedet, men det er stort - stoffer der får en til at savle, div. pynt, tilbehør m.m.

Der var rigtig mange stoffer som jeg ikke har set herhjemme endnu, men de koster også i Tyskland - men der er stadig gode tilbud, og denne gang var ikke kun i faste stoffer men også i andre stoffer.

Min indkøb er mest i nogle skønne børnestoffer, idet at Silla gerne vil have en ny kjole og lillebror skal da ikke snydes for nogle bluser eller boxershorts (må se om jeg kan finde ud af at lave sådanne nogle til ham).

Så her er dagens rov for knap Eur 50,- dvs. ca. 350,- kr., ikke at jeg manglede, men det isolere så godt, og hvem ved måske får man tid i overskud.Det er jo heller ikke sikkert at jeg finder noget når jeg skal til Videbæk m.m. i April, men mon ikke det vil gøre lykke hos børnebørn.

Til information, for dem som blev snydt denne gang - så er der igen Stoffmarkt i Flensborg - den 22.08.2014 - men husk EUR og masser af tid.
 

5 kommentarer:

 1. Så fint, og dejligt med en forlænget weekend, men du havde jo også nogle sjællandske afspaseringstimer.

  SvarSlet
 2. hej Erna,
  hvis Exe ligger i din baghave, må vi være naboer ;-)))
  Jeg fatter ikke hvorfor de laver det om fredagen ? Selvfølgelig er der også mange der arbejder om lørdagen, men jeg tror at omsætningen ville være bedre på en lørdag. Måske også fordi jeg så havde haft fri ;-)
  Med hensyn til parkeringskaos, så opstod det allerede fra kl.7 om morgenen, og i starten havde det ikke med stofmarkedes kunder at gøre. Exe er byens størreste gratis parkeringsplads og der er rigtig mange der holder der når de skal på arbejde. Da mine kolleger kom i morges, var folk begyndt at sætte telte op, men der manglede afspærringer så ingen viste hvor de måtte holde og hvor der skulle sættes flere telte op. Det førte så til at folk stillede bilerne sådan at de kunne se en chance for at komme væk igen efter fyraften :-)
  Nyd dine indkøb og weekenden :-)

  Angelika

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækker stof!
  Jeg har aldrig hørt om det, men nu er det noteret-:)

  SvarSlet
 4. ja der er desværre igen for langt til mig.. æv.. lyder ellers hyggeligt :-)

  Ja jeg må jo også lige tilstå, at ofte når vi er på dvs. messer mm. kan man godt se, at det er et sted, hvor der er mange der måske ikke kører så bil så tit, og det er altså næsten ikke for at kritisere kvinder eller nedgøre dem på nogen måde, men der er visse aldersgrupper, hvor det primært er manden der kører også holder de det jo ikke vedlige... jeg er altid en smule nervøs til disse her komsamner, så når min far tilbyder mig at låne hans meget fine nye bil siger jeg altid pænt nej tak og snupper min gode gamle rita, som godt kan overleve, hvis der kommer et par skrammer :-) håber ikke, at jeg støder alt for mange med dette her jeg skriver men det er jo altså et faktum.... dertil skal så siges at mænd i den samme aldersgruppe som de kvinder der ikke er så gode til at få kørt særlig meget bil, nok er nogle af de meste hensynløse og arrogante billister... har mødt mange i min tid som kørelærer :-)

  men ser ud til det var nogle lækre sager du fik med hjem :-)

  SvarSlet
 5. Det er så skønt at du støtter det lokale erhvervsliv ;o) det gør jeg også ofte (på dén side af grænsen, og det er vel også lokalt, hvis bare vi tænker globalt, ikke?).
  Og sikke nogle lækre stoffer du har med hjem. Jeg er sikker på at du får en masse godt ud af dem. Specielt er jeg vild med gule på øverste billede. Virkelig lækkert!

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min