søndag den 16. marts 2014

Hvor er pause knappen!

Er der nogle som har en pause knap, for så vil jeg da gerne låne den. Synes simpelthen at tiden render fra mig i øjeblikket. Har endelig fået lov til at blive i Jylland i hverdagen, men med den stemning som der er på jobbet, ville det faktisk være en lettelse at være på Sjælland rent psykisk, idet at man ikke ved hvad dagen i morgen bringer, der er kommet for meget familie ind i virksomheden og det er bare ikke sjovt.

Men nu ikke mere øv.. gider ikke at spilde mit liv på ting som man ikke kan lave om på, så hellere finde det positive frem.

Strikkede jo nogle uglesweater på bestilling (Uglesweater), ud fra dette fik jeg en forespørgsel om jeg ikke kunne strikke en lille kjole efter samme princip. Så der måtte lige regnes og tegnes for at den lige kom af pindene.

Resultatet ses her:
Har faktisk strikket den 2 gange - idet at første gang startede jeg nedefra, men da jeg strikkede uglerne ind blev den bare for stram. Trævlede det hele op, og begyndte oppefra og med en pind 3 - så var det ligesom lidt nemmere at bedømme om den ville blive for stram over brystet.

Farverne snyder idet at den er lilla, gl. rosa og hvid, men når det er mørkt så er det svært at få farverne frem.

Model: Tja... eget og fundet uglemønster
Garn: Trunte
Pind: 3 mm 
Forbrug: 3 nlg. bund - 1 hvid - 1 gl. rosa.
Str.: 1½ år

Det næste som skal igang er en Cupcake kjole, samt at der stadig er noget sytøj som skal være færdig.. men ryggen driller, så det må vente til næste weekend.


 

7 kommentarer:

 1. Hvor er det træls for dig, at jobbet ikke fungerer optimalt. Det kan være svært at se bort fra - håber det snart bliver bedre!
  Rigtigt sød kjole:-)

  SvarSlet
 2. Sikke en god idé med en kjole ud fra sweater-mønsteret ;o) den er da superfin!
  Alt det bedste til dig - ved du er god til at få noget positivt ud af langt det meste - også det her.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 3. Hvor er den altså bare sød :-)

  SvarSlet
 4. Den er vel nok fin :-)
  Det er så surt, når det ikke fungerer ordentligt på jobbet, håber da, det bliver bedre, så det er til at holde ud at være der

  SvarSlet
 5. Sender lige et stort kram til uglemor.

  SvarSlet
 6. Hvis du finder den pauseknap, så må du gerne lige sende et link, for her løber tiden også - og den løber også fra mig...
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 7. Kæmpe cyber kram her fra! Du får et kæmpe et når vi skal på forkælelses tur :)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min