onsdag den 27. juli 2011

En skøn feriedag!

Igår var en af de dage jeg har set frem til i ferien "tøsetur", sammen med andre som er på flere stoffer end jeg. Turen bestod af besøg hos 4-5 forskellige kreative forretninger.

Turen startede for mit vedkommende hernede i Sønderjylland, hvor jeg programmerede bilen mod Højen.
Ankommet der stod den lige på morgenkaffe inden bilen blev pakket med piger, og næsen blev vendt mod Videbæk, for at kigge/indkøbe stof.
Som det kan ses på billedet var det ikke småting der blev handlet (godt at vi ikke kørte i min bil, for skulle nogle nok have indskrænket sig :) ).


Efter Videbæk, gik turen til CC hobby hvor der lige var nogle småting som skulle handles, jeg havde på forhånd udset mig sorteringskasser til alle mine knapper, men da Laura også var med skulle der lige købes perler, ikke dem der var færdig pakket i poser, Nej - der stod simpelhen en "sandkasse" som var fyldt med perler, så man kunne finde lige præcis den rigtige, så alle tøserne kom på arbejde, for at finde lige de rigtige perler (er i klar over hvor lang tid det tager at fylde en pose 10*12 cm) når de skal vælges med omhu!


Da vi var færdige blev næsen sat mod Herning, Stof og Stil skulle jo også besøges nu når vi var undervejs, for Pernille manglede lige lidt småting.

Fra Herning gik turen mod Vejle igen - med en lille omvej ud over Kølkjær, helt ude på "bøhlandet" ligger der også en butik, som vi havde set på nettet (man skal da nødig gå glib af noget), for vi kendte den jo ikke. Vel ankommet, må vi konstatere at det er en blandet "landhandel", som har en masse til div. kreative mennesker, ud over stof.

Efter mange timer på turne, så var det tur til at vende næsen mod Højen, hvor vi var så heldige at drengene havde lavet aftens mad, bestående af lækkert grillmad på terrassen - det var lige det vi trængte til - 1000 Tak Jørgen, Mikael - det smagte super.Jeg kom jo også til at købe lidt stof IGEN... Det eneste af de stykker der er købt er faktisk allerede planlagt projekter, med undtagelsen af det med de orange bier, men det var simpelhen et stykke som jeg blev så forelsket i at det måtte med hjem :).

Så hvad så piger, skal vi af sted til næste år igen, for det var simpelhen en super dag - TAK

4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal vi da det, sådanne hyggeture kan man jo ikke få for mange af ;)
  Synes du har glemt at fotografere alle småtingene, så vidt jeg husker inversterede du b.la. også i de sejeste knapper.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig god dag..Dem kan man sagtens bruge 1 af hver år.;)

  SvarSlet
 3. Hold da op - det ser hyggeligt ud :-) fedt med sådanne tøse ture... Vi ses

  SvarSlet
 4. Det ser ud til have været en både begivenheds og indbringende dag - dejlige stoffer du fik med hjem.

  Drengetrøjen fra Isager du viser i dit forrige indlæg er da super sød ;-)

  kh Jane

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min