søndag den 29. januar 2012

Elefantents vuggevise!

Da jeg for efterhånden længe siden, var ude og handle stoffer, faldt jeg over noget som var velegent til at sy et sæt baby sengetøj af.
Da jeg så skulle til at sy det, blev jeg trist til mode idet at jeg ikke havde set at det kun var 120 bred (dette havde jeg ikke lige taget forbehold for.. ØV).
Hvad skulle konen så gøre, for det var altså lige det jeg havde dømt stoffet til. Gode råd er dyre... men da stoffet er med elefanter - så blev den kreative del af hjernen sat igang, valget fald på et midterstykke - som skulle indeholde Elefantens Vuggevise.


Ud og købe stof - 40 cm i breden måtte være nok, for så ville stofet jo blive 170 bred, ingen problem.

Hjem og vaske, en tur til Højen, for der kender jeg jo en som kan alt med en broderimaskine (Hvad skulle jeg gøre uden dig Kirsten). Til min skærk så jeg så at det stykke stof jeg havde købt var mega skævt, kommer sikkert af at forretningen rev stoffet istedet for at klippe det af (For fremtiden SKAL butikkerne klippe mit stof af, ikke noget med at rive).
Men heldigvis så kunne sangen lige stå på stykket.

Som kan ses her. Men kostede godt nok sved, at få det til at sidde pænt uden at det blev for skævt at kigge på.Resultatet er jeg godt nok yderst tilfreds med efter alle kvalerne. Nu glæder jeg mig til at det er tørt, så det kan blive strøget, pakket og blive sendt til København.

Om det bliver mor eller far der skal synge godnat sang, se det må de selv finde ud af.

Nu vil jeg finde noget garn og strikkepinde, for der er jo lige en håndbold kamp der SKAL ses, og det gør man i godt selskab med strikketøjet.

Forsat god søndag

2 kommentarer:

  1. Hvor er det spændende at se hvad tingene bliver til. Det ser da rigtig fint ud med den løsning, og rigtig valgt ved at ligge den i midten.

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min