tirsdag den 24. januar 2012

Nu også med bukser!

Som vist før så er der blevet syet en hættetrøje til "Ræven", men han kan jo ikke gå med numsen bar.. så jeg fik også lavet bukser til.

De har faktisk været færdig et stykke tid, men da jeg holdte dem sammen med trøjen, virkede bukserne for store i forhold til (Selv om de var syet efter den størrelse som jakken), så de blev lige formindsket lidt.

Her kan i se tøje og buks sammen (Meget dårlig billedkvalitet ..sorry)


Nu er jeg næsten klar til at få gaverne sendt.. men "Ræven" må godt vente med at komme til jeg er færdig med den sidste gave... den følger engang i denne uge :)God dag til jer alle, jeg tager på arbejde, for der vist nogle der gerne vil ha' noget løn :)

5 kommentarer:

 1. hvor er du bare god til det der med symaskinen, det forstår jeg så intet af. og træls med det arbejde, der konstant forstyrrer éns fritid!!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Sådan- du har jo også liiige lidt stof du skal igennem :-)kram

  SvarSlet
 3. Frida.. tak skal du ha'. Jeg har bare taget mig sammen, for at også at få gang i symaskinen, men strikkepindene er nok dem der bliver mest brugt.

  Dorthe, ja lidt stof har jeg da, men da børnene bliver ved med at have venner som får små, mon så ikke jeg får det brugt før eller siden.

  Til information skal der bruges noget igen - idet at "Ræven" blev født i dag - 3 min før den lille nye i kongehuset, og ikke nok med det så var det i samme hus :)

  SvarSlet
 4. Sikke du da kan med en symaskine ! Flot !

  SvarSlet
 5. Godt med en lille prins til en prinsesse. Det blev fint

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min