lørdag den 1. december 2012

Det er længe siden - og det tager lidt længere!

Det er godt nok et stykke tid siden, at jeg har kunne fremvise et færdig projekt. Men tiden render simpelhen for stærkt pt. men sådan har alle det sikkert.

Så for at denne blog ikke kun kommer til at omhandle hvad jeg har finder i cyberspace, så får i lige et kig på det der er på pinden pt.

Jeg er gået i gang med at strikke en kjole - mennnnnnn  jeg kommer til at mangle for at kunne få strikket en masse på den her i kulden, jeg har kun garn til kroppen og må vente indtil onsdag inden jeg kan få fingerne i mere garn, det er godt nok lidt øv... men mon ikke jeg kan finde på noget andet - jeg kan jo altid lave en opskrift, finde en symaskine eller måske bare være aktiv og fjerne lidt nullermænd.

Jeg håber at i alle vil hygge indendørs for det er for koldt til at nyde haven, så frem med stearinlys og råhygge.

Ha' en skøn dag.

2 kommentarer:

  1. Det er altså hyggeligere at strikke end fjerne nullermænd :-D Og det er bare så ØV, når man bare har lyst til at strikke men ikke har garn nok - især når det er så lækkert strik, som din kjole - den ser bare så lun og dejlig ud :-D
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. skod at du ikke har mere garn, og at du skal vente hvad der sikkert må føles som i hundrede år på det :-) Men måske symaskinen og dig finder på noget flot at lave ;-)

    glæder mig til at se din kjole :-)

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min