søndag den 9. december 2012

Kjole med amerikanslukning!

Så skrives der allerede 2. søndag i advent, snestorm i Danmark, heldigvis ikke i Sønderjylland, der har vi regn, sol og plus grader - det er skønt. For i morgen er der jo atter en arbejdsdag - en snestorm ups... hvem skal så lave løn til de timelønnede, de er jo ligeglade med om kan komme frem eller ej - de vil bare have deres penge.

Advent er jo lig hygge, traditioner og lig. i mange hjem. Det havde vi også da ungerne var små - men nu er de jo alle fløjet fra reden og kommer ikke "bare" sådan på visit, så det med traditioner er ligesom nemt at hoppe over - men hyggen den skal der være tid til.

Jeg har hygget mig med at få færdig gjort en kjole med amerikansk lukning, den er ikke skyllet op - kan også se at lommen skulle have siddet lidt længere ud til siden, men pyt, det er jo kun en test af en ide jeg fik, så det vil jeg ændre næste gang jeg laver en af slagsen.


Model: Det er mit eget design
Garn: Supersoft - fra Garn-garagen
Pinde: 2½ og 3 mm
Forbrug: 100 g bundfarve, og 3 rester a ca. 20-30 g
Str.: 4 år

Jeg er selv tilfreds med resultatet - særlig hvis den bliver lavet i nogle pangfarver- men dette var lige hvad jeg havde ved hånden.

7 kommentarer:

 1. sikke dog en dejlig pigekjole, ku være jeg har den skrevet bag öret næste gang jeg mangler en idé til en kjole til min lillepige.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. De her farver er da også fine, dejlig model!

  SvarSlet
 3. synes da den er rigtig fin.... sød model

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 5. Sidder lige og kigger din blog igennem og kommer hertil, da min datter siger "se, en kjole til Karen" (hende selv), så tror helt bestemt din kjole er godkendt af brugere lige i den størrelse :-)

  Og nu kommer mit spørgsmål jo så - kan mønsteret købes nogen steder?

  SvarSlet
 6. Tak skal i ha'. Ketty, der er ingen opskrift på den - så den er ikke tilsalg. Men den kommer - engang her i foråret. Skal bare lige have lidt tid i overskud.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min