mandag den 24. december 2012

Julehilsner fra det Sydlige Danmark!

Nu er dagen kommet, som mange børn og barnlige sjæle har set frem til... Julen 2012 - og for mange en dag med en masse traditioner i samværd med familen.


Her i huset er traditionerne forsvundet, i takt med at børnene er blevet voksne, og holder deres egen jul, og laver de traditioner som de har lyst til.

Jeg tror bestemt at vores drenge, vil tage 1-2 af dem med, når de engang selv har børn... for deres tro på julemanden holdte i rigtigt mange år - for da de var små var der aldrig gaver under træet... de kom først når "julemanden" havde spist grød og drukket sodavand (ingen øl.. for som den mindste sagde.. så bliver han jo fuld hvis han skal drikke hvert sted) - lige pludselig stod der bare sække fyldt med gaver uden for døren, og grød og vand var væk.. så kom der gaver under træet... og julen var så rigtig igang.

I år er det kun mindste manden som holder jul hos os, så mon ikke vi kommer til at hygge os, jeg tror det.

Så til  alle som har læst med her - så ønskes i en rigtig glædelig jul, med masser af hygge og evt. 1-2 kreative gaver.

4 kommentarer:

 1. Rigtig glædelige jul til dig og din familie Erna ❤

  SvarSlet
 2. mange tak og i lige måde... Skøn tradition at have med julemanden mine unger får gaver i deres julesok og det er først iår de helt har mistet troen på julemanden... desværre har ellers forsøgt det bedste jeg har lært, men når alle i klassen for længe siden har mistet troen og ikke har forældre der tror :-)

  håber i fik en skøn aften

  SvarSlet
 3. En forsinket glædelig jul til dig og dine.

  Håber i havde en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. En forsinket glædelig jul til dig og dine.

  Håber i havde en dejlig aften.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min