søndag den 6. januar 2013

Hverdagen lurer!

Som i kan se så har jeg begyndt på det garn som blev indkøbt i Flensborg - det skal være en tunika/kjole, for jeg tænkte at jeg hellere måtte komme igang inden at hverdagen igen indtræffer.
 
Men da man jo stadig ikke kan se farveforløb og mønster rigtigt, måtte jeg jo lige tage et billede sidst på eftermiddage, efter at det havde været med ude og blive luftet sammen med manden og jeg.

 
 

Her til morgen var jeg nået så langt at jeg kunne begynde at strikke uden at skulle følge mønstret hele tiden. Det begynder da at ligne noget - men det tager helt sikkert et stykke tid før den er helt færdig - pga. job.

Ud over at have fået strikket dette, har jeg brugt noget af weekenden til at lave en opskrift. Den er dog ikke helt færdig - idet at den skal nær læses, have sat billede ind m.m.

Hvad en uge på arbejde bringer.. uh - jeg tror at den bliver travl og tiden bare flyver afsted, uden at mærker det. Men det bliver også dejligt at komme igang, efter en rigtig lang juleferie.

Så god uge til jer alle... tror ikke jeg når mere i denne som vi forlader.

4 kommentarer:

 1. Det er flot mønster, du strikker, det bliver spændende at se det færdige resultat

  SvarSlet
 2. Det ser super godt ud, glæder mig til vi ses igen

  SvarSlet
 3. spændende strikkeprojekt du har gang i :o) det gør jo heller ikke noget at alle projekter ikke lige bliver færdige på kort tid. Så er der længere tid til at glæde sig! Kh. Liv
  ps. tak fordi du vil være med i februars blog-udfordring. Det ser jeg rigtig meget frem til :o)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min