mandag den 18. februar 2013

Rotter på loftet - har jeg ikke!

Da jeg arbejder i kloak branchen, så er det da lidt sjovt at mit kinesiske dyretegn er en Rotte.
 
Hvis man så læser om hvad tegnet betyder... så er der faktisk en masse som passer - men sådan er det jo altid med horoskoper.
 
 
"En person født i rottens år er fantasifuld, charmerende og en hengiven ven og familiemedlem, der beskyttende passer på sine elskede.
 
For Rotten betyder det meget, at  vide hvem der kan lide en, og hvem man kan stole på. Rotten behandler sine mest loyale venner med ekstra beskyttelse, generøsitet, opmærksomhed og smil.
 
Rotten er en passioneret elsker med en dyb indlevelsesevne i kærligheden og elskoven. En person født under rottens år er udholdende, pertentlig og detaljeorienteret. Selv om vanskelige situationer let kan slå rotten ud af kurs, mister den dog aldrig fatningen. Rotten kan lide at deltage i eksklusive sammenkomster, er udadvendt og formår at spotte muligheder og at få disse til at lykkes.
 
Folk tager hurtig stilling til Rotten, enten så elsker de, eller også så hader de -  Rotten. Det er meget værdifuldt, hvis rotten lærer at sætte andre menneskers veg og vel over deres egne interesser - blot engang imellem. Hvis Rotten udvikler sin personlighed så meget, at der bliver plads til, at andre kan leve sammen med rotten, ikke blot i skyggen af denne, men som ligeværdig partner, kan Rotten opnå et meget lykkeligt liv."
 
Jeg vil tage på arbejde for at lave løn til alle de andre kloakrotter -
 
 

3 kommentarer:

 1. Hvor pudsigt. Jeg aner ikke noget om stjernetegn - heller ikke de kinesiske : ) men nu har jeg lært lidt om rotten...

  SvarSlet
 2. Hvor godt - og hvor sjovt :-)
  God arbejdslyst til alle "kloakrotterne"

  SvarSlet
 3. Tak.. Rotterne har fået deres løn, så nu er de tilfredse.

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min