onsdag den 25. december 2013

1. Juledag!

En af de bedste dage på året er for mig 1. juledag. Der er ingenting som skal være klart, man kan gøre lige som man har lyst til.
Mad er der som regel nok af fra dagen før, så den står på høflig selvbetjening - dvs. man kan tage noget hvis man har behov eller man kan lade være.
Da drengen stod op, fik de lige lidt morgenmad, så var det frem med cykeludstyret, deres dag har de jo planlagt - 83 km på cykeltur (godt det ikke er mig).
Her er de klar til at smutte:


Jeg bliver rigtigt glad, for hvis man tænker at der er 13 år imellem så er det utroligt at de har så meget sammen, de ses så ofte det kan lade sig gøre. Jesper tager gerne fra Odense til Frederiksværk, bare for at være sammen med storebror en dag - som enten foregår med cykleture, en tur i Parken til fodbold eller bare det at sidde og se noget sport i tv.

Men eller forløb juleaften helt efter bogen, god mad, råhygge og gaver.

I år stod den både på legetøj, ting til at være kreative med samt noget til husholdningen.

Desværre kan jeg først komme til at lege den 27.12, for til legetøjet mangler der lige et nano simkort (det havde han glemt der skulle til), jeg var nemlig så heldig at få:

 
Tror at manden min ved at jeg elsker legetøj, og at dette vil være det helt rigtige. Så spørg mig lige om det ikke går for langsomt med at det bliver den 27.12...

Håber i nyder dagen som jeg - har faktisk ikke strikket i 2 dage.. men det kommer nok inden året er forbi.

 

2 kommentarer:

  1. Næe, sikke da en fineste lille ting du der har fået. Og hvis du lukker øjnene og ønsker det nok, så er jeg sikker på at det snart bliver den 27. december... ;-)
    Dejligt med de aktive drenge. Dog ville jeg aldrig ønske at gøre det samme som dem på juledag (eller nogen anden dag for den sags skyld). Kh. Liv

    SvarSlet
  2. tillykke med det nye legetøj håber du har fået liv i den :-) Ja 1. juledag er altså bare skøn og dejlig her har vi heller aldrig nogen planer....

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min