søndag den 22. december 2013

Der sker ikke så meget!

Nøj, hvor er jeg bare langt bagefter med hensyn til at være klar til jul. Havde godt nok lavet en liste over alt det der skulle nås sidste uge, men må erkende at den ikke er blevet realiseret, idet at jobbet har trukket på overskudskontoen.

Men jeg har da nået lidt at det jeg skulle, købt julegaver (mangler stadig 4), julemaden er også indkøbt, men gud hvor er det spildtid at skulle stå i kø i 10-20 min for at betale (måske skal man tage strikketøjet med, for at fordrive tiden næste gang).

Yngste søn er kommet hjem for at holde juleferie - mon ikke jeg kan lokke ham til at hjælpe med det sidste, tror helt sikkert han hjælper hvis jeg spørger.

Inden jeg går igang med at pynte skal i da lige se hvilken herligheder jeg har modtaget fra nogle skønne kreative piger, de skal pynte i min stue:

Musse sko til nødder m.m. - er bare bange for at Silla tager dem på når hun kommer, for de indbyder da til at stikke fødderne i:


Derud over fik jeg de skønneste nisser, de har godt prydet min vindue selv om det ikke er blevet gjort rent inden jul.
 

Nu vil jeg fange den unge mand, og bede om hjælpe til det huslige så vi kan få juletræet inde i en ren stue.

Håber at i alle får en afslappende 4. søndag i advent.
 

8 kommentarer:

 1. sikke nogen skønne nøddesko du har fået. De er bare rigtig nusser. Tag den med ro, det bliver jul lige meget hvor meget du når.

  SvarSlet
 2. Jeg kan sagtens se det for mig: køen i supermarkedet - fyldt med folk, der strikker - fantastisk idé :-)
  Jeg når ikke alt i år, men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil stresse over det, som Merete skriver, så bliver det såmænd jul alligevel

  SvarSlet
 3. Du har helt ret Merete - men julegaver skal der jo til, for selv om de unge mange gange ønsker sig gavekort, penge - så har jeg den opfattelse at der skal være en gave at pakke op juleaften. Men nu har jeg fundet det helt rette gave til min mor fra ungerne, så det var en gave mindre.

  SvarSlet
 4. Lydert - tror helt bestemt at mange ville slappe mere af - mig selv incl. for jeg synes det er decideret spildtid, havde jeg boet et sted hvor der kunne blive leveret dagligvarer, så havde jeg helt sikkert benyttet mig af den luksus til de basale ting. Men jeg gider heller ikke stresse, men julegaver skal der jo til. De klares i morgen, det er jo også en dag. Lige om lidt så bliver støvsugeren fundet frem fra sine gemmer, så skal der lige gøres et værelse klar til den store når han kommer... desværre har vi smidt nogle skabe ud i gangen, og det der lå der kom ind på værelset.. men hvad det kan jo evt. stables..

  SvarSlet
 5. Kære fru erna... Julen skal altså også være en hyggens tid, og er ret sikker på at ingen lægger mærke til om vinduerne er rene eller ej..... Her er de ihvertfald absolut ikke rene og det bliver de heller ikke... Nullermændende i krogene gør skam heller ikke noget, bare nærheden og nærværet er tilstede er det så ikke tilstrækkeligt... Det tror jeg det skal nok blive jul lige meget hvad :-) Håber at du får en dejlig jul og at du har givet dig selv tid til at smække benene op og nyde at nu er det snart jul og ikke mindst så har du ferie :-) God jul til dig og ine....

  SvarSlet
 6. Marion, du har jo ret. Men som du jo ved så er jeg jo ikke så meget hjemme og derved kommer den dårlige samvittighed. Kan jo ikke forvente at manden min laver alt for han har jo også behov for at slappe af. Når jeg er hjemme på weekend så skal jeg kun klare indkøb til ugen efter.. rent tøj og mad det sørger han for. Har lige slappet af under en håndbold kamp sidder lige nu og prøver at finde ud af hvad der skal på strikkepinden i julen det kan virkelig stresse mig at jeg ikke har et projekt.
  Men kan jo ikke slappe helt af - for der skal julegaver til, der skal være en pakke til alle til at pakke op, så i morgen står den på indkøb af 2 småting til mine drenge for de ønsker sig penge eller gavekort, gaverne til børnebørn er klaret. Så jeg vil sidde med benene smækket op resten af søndagen.

  SvarSlet
 7. Ja, de futter er svære at gå uden om, hvor er det søde :-)
  Rigtig god jul og godt nytår :-)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min