tirsdag den 3. december 2013

Øv..Øv!

Idag skulle jeg havde været til stik i Helsinge, men min dag på jobbet blev ikke lige som forventet, så der forsvandt lige en hygge aften.. øv. øv.

Har simpelthen været på "motionsdag", normalt sidder jeg jo på min dertil indrettede del hele dagen. Dog ikke idag - har været på tur hele dage.

Startede kl. 7 med lige at få printet en masse opmålingsskemaer ud samt tegninger, så gik turen til Liseleje, hvor en kollega og jeg skulle måle kloakstrækninger op, dvs. jeg var med som 2 mand, og skulle bare være skriver. Den anden måtte op og ned i div. skakte m.m. - men hold da op hvor var det koldt for jeg har jo endnu ikke fået taget min vinterjakke med til Sjælland (er jo aldrig ude, så hvad skal jeg bruge den til). Efter opmåling i Liseleje, så gik turen til Humlebæk. Det var nu blevet mørkt, og vi skulle finde skakter i området omkring Bodum - deres have er godt nok mørk. Der lavede jeg det bedste "stundt" i mands minde, de er jo ved at grave vejen op ved siden af.. skulle henover det opgravede og hvem landede lige på næsen.. tja - prøv at gætte... det var ikke min kollega. Da vi så endelig er færdig og kommer hjem igen, så opdager jeg at firmatelefonen er tabt.. så nu er der jo fred for den indtil jeg får fat i en ny, det var måske ikke lige så heldigt.

Hjemme kl. ca. 19 - et rigtigt varmt brusebad (for at få varmen) - nu vil jeg bare sidde og nyde noget kaffe (er i underskud).. og mon ikke jeg finder min seng hurtigt idag - det tror jeg.

Men vi var heldige vi mødet ingen af disse her: 

6 kommentarer:

 1. Sikke da en, bogstavelig talt, lorte dag.
  Håber du er ok, knus

  SvarSlet
 2. lyder som en af de dage der bare lige skal glemmes håber dagen imorgen bliver bedre :-)

  SvarSlet
 3. Åh sikke da en tur. Godt du har din varme skurvogn : )

  SvarSlet
 4. Øv osse, at strikkeaftenen røg sig en tur. Håber ikke du slog dig alt for meget, og at du har fået varmen igen :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en dag og jeg håber at du har fået varmen igen.
  Du var savnet igår aftes, men kan godt forstå at du foretrak et varmt bad og varm kaffe.

  SvarSlet
 6. Der skete mig ikke noget, ud over at næsen er lidt rød, med hudafskrabninger. Telefonen var der nogle som har fundet i dag, så den er også kommet i hus.
  I morgen er det afgang hjem.. hvis ellers man kan komme forbi Bodil:)

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min