lørdag den 7. december 2013

Uglerne er landet!

Som i læste så havde uglerne jo fået primadonna nykker... de ventede på at få en "Bodil".

Torsdag skulle jo have landet i Nyborg men de og jeg kom ikke afsted, derimod blev det til en af de dage man husker i længere tid.

Aften foregik i "gyngestolen" - troede indtil flere gange at nu skulle vi ud at flyve, men jeg må åbenbart være for tung bagtil, for vi blev på jorden.

Fredag morgen da stormen havde mistet lidt luft, begav jeg med hjemad. Havde dagen i forvejen overvejet at kører en anden vej ned mod broen, istedet for over Frederikssund, hvor der er mange træer (de kunne jo være væltet i stormen). Så det blev til en tur ned over Roskilde i stedet.. GPS' en viste mig ind forbi Vikingmuseet, og det var et flot syn når bølgerne fra fjorden slog ind over molen, men ikke så heldig for muset.

 
Turen gik jo så til broen, havde godt hørt at den var lukket, men jeg var jo på vej så man kan da bare kører derned for at vente indtil den lukkede op mellem 12 og  14 iflg. SMS fra broen.
 
Jeg har da aldrig set så mange last- og personbiler på et sted. Men skidt jeg skulle jo nok komme hjem, men det eneste sted der efterhånden var at få en plads at holde på var, på broen over motorvejen ved betalingsanlægget. Det var igen en oplevelse, bilerne gyngede som om de dansede  til sangen "Rock og Rul".
 
 
Jeg fik da også en på grineren .. der kom en måge flyvende, pludselig kom den med dobbelt hastighed flyvende tilbage, det kunne jeg da kun grine højt. af.
 
Så kom der en melding om at broen ikke ville lukke op for trafik mod Jylland før kl 14 .. øv, men min den mindste sendte en SMS at han var på uni i Slagelse så hvis jeg kørte dertil kunne vi da hygge os nogle timer. Bilen fik hurtigt næsen mod Slagelse, for ham ser jeg jo ikke så tit. Vi gik tog ud og spise, hygge og snakkede. Fik ham afleveret ved toget, og satte igen næsen mod Storebælt.
Kører ned af afkørslen ved Vemmelev.. der var det stop og go... det tog næsten 2 timer så holdte jeg som nr. i køen til at komme over skønt.
Fyn og Jylland  HERE I COME troede jeg - så lukkede broen igen FANDENS, dengang indtil 21:00, klokken var jo kun ca. 16:30.. øv - så var det bare om at komme væk og finde et sted hvor der kunne købes kaffe m.m. - var endelig heldig.. fik lige en plads på samme sted som i torsdags.
Ind i varmen for at hygge sammen med en masse fremmede mennesker i samme båd, men der var der jo både kaffe, toilet mm. Så kunne jeg jo bare vente til kl. 21:00 - men vi var heldige de lukkede op kl. 19:00, men der er jo total kaos når der lukkes op, jeg var heldig kom over broen, kørte ind i Nyborg fik min ugler afleveret - for de skulle ikke med til Sjæland endnu engang.
Kørte hjem... og hvad skuede mit øje.. Vi har fået sne, og det er i den mængde så der skal ryddes fortove, det gider jeg da slet ikke.
 


Resten af weekenden indbyder kun til hjemmelig hygge.
Ha' en skøn weekend uden for meget stress.
 

2 kommentarer:

  1. Hold da op altså, sikke en tur. Så er broen åben, så er den lukket, så åben og så lukket igen. Jaja men bedre at være sikker end at blæse ud over kanten ;-)
    Og du fik da det allerbedste ud af din ventetid. Så skønt.
    Her i Midtjylland ligger der også sne - og der er glat fordi smeltevandet er frosset igen i nat. Så jeg tænker også at det biver en indendørs-weekend. Nyd den dernede : )

    SvarSlet
  2. fulgte jo din rejse på facebook... godt du kom hjem og næste gang de varsler en storm så snupper du dig vel lige en ekstra fridag og smutter hjem før tid :-) sådanne en rejse har man sikkert ikke lyst til at gentage

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min