tirsdag den 1. juli 2014

Blogleg!

Jeg er som så mange andre hoppet med på en blogleg, som Cupecake by Me har arrangeret, den foregår online og kun i dag.

Mit logo er jo en bi, ikke at jeg er ligeså flittig som denne, men bare det med at sidder med strikkepindene i hånden er en god beskrivelse af mig.

Min blog handler mest om det kreative som jeg laver, dvs. strik, syning og ind imellem kommer der lidt andre ting ind over bloggen.

Det meste af det som kommer på bloggen er baby/børne tøj, meget af dette henter mine børn til barselsgaver til deres venner m.m.

Men tag et kig, hvis det skulle have interesse.

Evt. spørgsmål, så hold jer ikke tilbage.

Tak fordi du kiggede forbi J
 
 
 
 

19 kommentarer:

 1. Så fik jeg også kigget forbi her hos dig. Det er altså et sjovt initiativ med Online Blogtræf. Hold da op, man kommer omkring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anita, det er virkelig en mega ide med dette blogtræf og man kommer langt omkring, jeg kan kun sige at det er godt at der er fodbold i tv, for så får man ikke dårlig samvittighed over ikke at være opmærksom på familien.

   Slet
 2. Jeg vil bare lige sige hej.. ligesom ved et normalt blogtræf.. jeg følger allerede din blog, men lægger lige en hilsen idag

  SvarSlet
  Svar
  1. Se jeg kigger jo også hos dig, og er heller ikke altid lige flittig til at ligge en hilsen.

   Slet
 3. Jeg elsker dit lille profilbillede af bien - det kan jeg ikke undgå at lægge mærke til, når du har skrevet kommentarer rundt omkring i blogland.

  Ræveblusen er virkelig skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anja, tak skal du ha' - jeg elsker min lille bi, den har fulgt mig siden jeg begyndte at blogge, tror ikke jeg kan undvære den, idet at det er blevet mit logo

   Slet
 4. Jeg kigger jo allerede jævnligt ind, og jeg er vild med alle dine ræve-ting-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, ja jeg har noget kørende med en lille ræv.. og jeg elsker at finde på nye ting til ham - Ræven er min svigerdatters nevø

   Slet
 5. Jeg har fundet din blog via online blogtræffet. Rigtig smuk og skøn kjole du har lavet. Glæder mig til at følge med her fremover:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Chistina, ved dette blogtræf kan man møde nye mennesker, jeg kigger jo selv med hos dig - så vi ses

   Slet
 6. Dejlig blog du har - glæder mig til at følge dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, du bliver besøgt når der er nyt på bloggen, men mange gange sker det fra tlf. også glemmer jeg at smidet et ord eller to, men ingen er glemt men det er så bøvlet at skrive fra en tlf.

   Slet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Ville lige hilse på i dagens anledning :) jeg kommer forbi, når du har nye indlæg og følger med i dine kreativiteter :)

  SvarSlet
 9. Aslaug.. tror at vi er mange som kommer forbi div blog når der nye indlæg, men mon ikke jeg selv kan blive bedre til at smidet et ord eller to.

  SvarSlet
 10. Hej:) Hvor er den lækker den kjole. Er vild med farverne. Glæder mig til at følge med hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til M.S - Tak for roserne

   Slet
 11. Hej med dig Eg. Hyggeligt at møde dig her til træf også. Og tak fordi du kiggede ind til mig - som så ofte :)

  SvarSlet
 12. Hvor er det en god leg - kendte ikke din blog, men vil helt sikkert følge med fra nu af:-) Sikke mange flotte ting, du laver. Og tak fordi du kiggede forbi hos mig:-) kh. Ingrid

  SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min