mandag den 14. juli 2014

BM 3 - Hvaler!

Så har sommerferien også endelig indfundet sig her på matriklen, den startede med en tur til udlandet... dvs. en tur til Süderlügum i Tyskland, for at få handlet ind af div. varer, og vejret i dag er jo ikke til andet end råhygge, hvor der skal strikkes og ses Tour de France, man skal jo ikke overanstrenge sig eller!

Men til bage til overskriften, i fik jeg leget lidt med symaskinen, havde for længe siden klippet noget stof i stykker til et sæt drenge undertøj til Frederik (min brors barnebarn), idet at der snart er fødselsdag i huset og jeg kan jo ikke komme med noget til Emma og ikke have med til Frederik, der trods alt kun 1 år imellem dem.

 
Den kvikke læser vil helt sikkert bemærke at nogle af hvalerne er rygsvømmere, men dette er en fejl hos hende som klippede og ikke så efter før hun havde syet sammen.

Men som jeg sagde til manden - pyt, så kan han jo se at det er hvaler når han kigger ned af sig selv eller de evt. er døde pga. "dunsten".

Hvad der ellers kommer med i BM, det vil tiden vise men en sweater og div. andet skulle det gerne ende ud med, men mere om dette når vi kommer så langt.


 

2 kommentarer:

  1. Mon ikke Frederik er ligeglad med, hvordan hvalerne vender, når han får sådan et skønt sæt undertøj?

    SvarSlet
  2. Jo jeg er helt sikker på at det nok skal blive brugt, for bokser shorts er et hit hos små drenge, for så ligner de jo deres far.

    SvarSlet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min