tirsdag den 15. juli 2014

Køer eller ej!

Efter at dagens motion (som det er noget jeg gør regelmæssigt) - det blev til en cykletur, mere for at få lidt luft, end for motion.

Så skulle der ske lidt andet, for der skal være plads til sjov og leg i ferien. Stoffet var klippet for et stykke tid siden, men manglende overskud til at få det syet sammen til en body.


Når kanterne er lavet med sort, så kan man det vist bruges af begge køn, ikke at jeg hænger mig i hvad farver der skal bruges om det er dreng eller pige, men det gør det kære nybagte forældre altid, eller ik' !

Mon ikke resten af dagen også skal bruges på noget kreativt, tror helt bestemt at symaskinen skal snurre, for det er jo hvile dag i Touren, så strikkepindene kan slappe af indtil i aften.

 

8 kommentarer:

 1. Det er en skøn body.. og jo, jeg er nok en af dem der hænger mig om farven passer. Men som den er der, ville jeg sagtens putte min dreng i bodyen... det havde jeg nok ikke gjort hvis du havde valgt en lyserød rib :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte på lyserød rib, men så ville den blive meget tøset, så jeg vil også mene at denne helt sikkert vil blive brugt af begge køn, for den skal helt sikkert bruges som gave hos en landmands familie.

   Slet
 2. Fantastisk ko-body. Virkelig sødt stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det skreg at det måtte med hjem da jeg så det... for det er jo anderledes

   Slet
 3. Rigtig sødt stof, jeg har også altid været glad for amerikanerlukningen, den sidder godt og er ikke svær at få af og på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia, du har ret amerikaner lukningen er en genial opfindelse, den person som har fundet på det må da have tjent en formue.

   Slet

En kommentar gør underværker på en grå dag - TAK - for at du satte kulør på min